Samsung reparatie

Samsung reparatie

Het kan gebeuren dat je Samsung apparaat beschadigd raakt nadat je hem laat vallen op straat en je scherm breekt. Mocht dit nu toevallig in de buurt van Delft gebeuren of woon je in de buurt van Delft, geen probleem. Loop dan direct even langs de Martinus Nijhofflaan 72 en je telefoon is weer als nieuw. Natuurlijk zijn we er ook voor vele andere soorten reparaties. Daarnaast zijn wij graag eerlijk over de prijs en weet je vooraf meteen wat de reparatie kost. Alle prijzen staan namelijk gewoon op deze website. Geen onverwacht hoge prijzen waar je van schrikt.

Welke Samsung reparaties kunnen jullie doen?

We doen verschillende soorten reparaties voor jouw Samsung Smartphone. Zo repareren we Samsung telefoonschermen, vervangen we accu’s, oplaadpunten en achterklepjes. Dit zijn de meest voorkomende hardware reparaties aan de Samsung telefoons en kunnen we vakkundig voor je repareren. Wij zijn een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf. Je kunt de reparatie dus gerust aan ons overlaten. Weet je niet wat er allemaal vervangen moet worden? Je kunt ons natuurlijk ook bellen voor advies of een afspraak.

Hoe lang duurt een reparatie?

Niet lang. Een reparatie is zo gefixt bij Telgefixt. Zodra je jouw telefoon aan ons overhandigt gaan wij direct aan de slag en is het klaar terwijl je wacht. Dit kan op afspraak via onze website, maar je kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen zonder afspraak. We staan zes dagen per week voor je klaar en kunnen je direct helpen aan een gepaste oplossing voor jouw Samsung.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,6 op een schaal van 5 sterren. We staan voor service en zijn er als je ons nodig hebt. Snel een afspraak, snel geregeld, Telefoon gefixt.

Open chat